Nu tändas tusen nyårsljus


Ni ska få se...

MOHAHAHAHA!!!

Nej, jag menade inte så... Stryk det! Ni ska få se bilder jag tagit med min kamera! :D

Nu är Lightroom installerat och jag är glaaad! Nu kommer det tyvärr bli lite julbilder, men det får ni leva med. Jag ska fota lite ikväll också så ska ni få se nån dag senare. Åh vad mycket min kamera ska få uppleva!

Snart kommer de första bilderna, på en Miss Hallie-blogg nära dej!

Waiting for you all


Inatt har jag inte kunnat sova så jag har tittat lite på dåliga tv-program och sn vid typ fyra blev det dags för Shrek. Shrek är nog en av de allra bästa filmerna som finns! Man blir så glad! Inatt tittade jag på ettan, fast egentligen tycker jag nog trean är bäst... Eller tvåan... Eller fyran... Haha, alla är bäst! Jag lyckades iaf sova lite mellan halv åtta och halv tio imorse.

Igår var jag och shoppade med pappa! Hittade bland annat ett par nya skor/kängor och en tröja, supernöjd.


Skorna <3


Nu slappar jag lite och jag ska nog titta lite på Nyår hos Tina strax! Ska även se klart Lady Gagas konsert från Madison Square Garden. Det är The Monster Ball Tour, som jag iofs har varit på i Globen förut, men den är kul att titta på ändå! Ska fortsätta göra lite designer senare tror jag också...
Ikväll kommer lite gäster som ska spela kort med föräldrarna bland annat! Har inte träffat dom på länge, ska bli trevligt :)

Imorrn firar jag med föräldrarna + mormor + moster! Vid tolv blir det det vanliga, träffa grannarna och titta på fyrverkerierna. Blir superkul tror jag! Vad ska ni göra på nyår?


Haha, den här gjorde jag innan jul, i min skapar-period! ;)

En bra låt

 

 


Ny canon!

Bästa julklappen i år är
SYSTEMKAMERAN!

Nu är jag stolt ägare till en Canon EOS 1100D!
När jag intallerat lite grejer på datorn ska jag ladda upp lite bilder :)


Julafton!!!!


Inga dagar kvar


1 day to go


Black n yellow



I /heart/


Freaky Hiny


Klicka på bilden för att komma till Hiny!
Våran gemensamma blogg om allt

I heart


2 dagar kvar


I heart


Nya designen!


Håller på att jobba med nya designen, men den kommer nog inte vara så julig eftersom det inte är så lång tid kvar... Självklart kommer jag lägga in lite julstämning på bloggen, men kanske inte en hel design! :)

Jag ska fixa med lite annat nu, sen ska jag fortsätta med designen! Provdesigner kommer nog fixas också... Haha, älskar att fixa! Lite halvkassa bilder kommer det nog fler av också tror jag, vi får se!

3 dagar kvar


Rita rita rita!

Hjälp vad jag ritar! Egentligen är jag jättedålig på det och det blir fult som bara den, men det är KUL! Och det är ju det viktigaste! :)

Nu har jag ritat lite till tidsinställda inlägg eftersom jag är så dålig på att uppdatera, haha. Nu kommer det alltså komma ett inlägg om dagen fram till julafton! :D Gå in varje dag och titta, vetja!

Idag kommer första "följetångsinläggsgrejen" och jag hoppas ni gillar den! Den här kommer typ strax och dom andra kommer VARJE DAG KLOCKAN 10:00 ända fram till julafton!

ses snart... :)

Fjärde advent i efterskott


Som ni kanske märkt har jag börjat gilla att göra sånna här lite fula bilder, haha! Den här gjorde jag nästan färdig i söndags men det kom något emellan så jag lägger upp den nu istället! :D

NU ÄR DET JUL!!!
3 days to go! ;)

Vackert klotter, idéer till ny design


Crazy klotter, idéer till ny design


Stilrent klotter, idéer till ny design


Designish!

Lite sugen på att fixa med designen nu, har redan lagt till lite trevliga grejor på Hiny idag. Funderar på hur jag vill att min blogg ska vara, det finns så många olika sorters designer! Nä nu måste jag nog klottra lite idéer!


Här har ni en ny snygg logga! Älskar att göra sånna :p
Kommer att finnas i några kommande inlägg med funderingar på hur det ska se ut!

Julbord med ögonbindel

Idag vid ett ungefär satte jag mej i bilen med mina föräldrar. Jag satte på mej ögonbindel (alias halsduk), sen åkte vi! I början hängde jag med var vi åkte eftersom jag känner igen mej så bra så jag förstod vart vi svängde och sådär... När vi kom till rondellen tappade jag bort mej HELT och sen åkte vi en bit till och jag undrade vart i hela världen tar dom mej?

När bilen stängdes av tog jag av mej ögonbindeln och vi var på ett golfställe! Vi åt julbord så att vi nästan sprack, efterrätterna och godiset i slutet var absolut godast! :D
Alla hade ont i magen efter haha x)


*fake-brasa*

USB-minnet

Nu har jag kollat igenom bilder jag fick av Agnes som hon och jag tagit för länge sen! Massa snygga bilder och HJÄLP vad glad jag blir av att vi till slut bestämde oss att gå till Carmen och fota! :) Det var kul att fota och nu är det kul att titta på också! Ni kommer få se bilderna här på bloggen lite här och där, kul va?? :p

En liten bild att kika på så länge:

Like like!

Vill ha!!!! :D

Så snyggt och fint och bäst... x)

Ska shoppa lite julklappar nu med Fanny! Bye!


pickigt på tid

Snyggiga strumpor och mina röda jeans tihi =)

(woaw jag är jättecool nu och kör på tidsinställt så fanny får läsa heeeela tiden =D )


regn på fönsterrutan


dropp dropp dropp :P

jag åkte i en bil (nej jag åkte inte flera mil och jag körde inte på någon gås) och så regnade det och så fanns det gatulyktor utan för och så fotade jag lite och så blev det fint =)

Ljusklara hägring...

Idag så har vi lussat lite med min klass, mer orkar jag inte säga för mitt liv är inte så inportant x)
En av mina kompisar är sjuk, så jag borde ringa henne nu... Men jag har scouter... Och jag borde blogga... Och massa mer saker... Jag ringer dej sen, lovar! :)

Ja, nu känner jag för lite bilder... Ska se var jag hittar, vi kan kolla i mappen från novembers början och hit typ... Få se hur långt vi hinner :D här kommer då lite gott (eller?) och blandat:


lite noter från Africa-konserten =)


jag har varit hos min mormor =)


lärde mej även att sticka igen x)


jag har varit sjuk och fotat lite...


fiiin mossa =D


och solen är fin...


jättefin...


och här fick jag vara målis (i fotboll) fast jag inte ville och då fotade jag lite istället =D


Okej! Jag fortsätter någon annan gång... :p Hoppas det händer snart... Tihi x)

BYE
och tack till alla som fortfarande läser


(förlåt, jag hatar sånna bloggar där man bara tackar sina läsare hela tiden men det här kallas nödläge! Alla besökare jag redan har måste jag ha kvar liksom... xP)

Lite segt...

Det har hänt massor på senaste tiden och jag har bara inte känt för att skriva... Och nu gäller det att inte glömma att jag skaffade en blogg att skriva på och fixa med för att det är kul, så inget ska bli något måste. Därför har jag inte skrivit! :)

Just nu håller jag på att fixa med lite grejer, ska vara hemma hela helgen och fixa massa saker... :(
Det kallas TRÅK! Men tyvärr kanske det behövs lite grand, fast inte en hel helg! Jaja, man får ta det som det kommer.

Jag kollar lite bloggar, tittar på lite tv-program och lyssnar på lite musik. Tror jag ska checka lite foton sen och kolla om något är tillräckligt bra för att lägga ut här ;)
Haha, hoppas det finns något bra annars får ni gamla foton :p

TACK igen alla läsare (ni är typ tre eller nåt men ändå...) älskar att det fortfarande finns några som följer mej :D

Brb, ska fixa lite... Hoppas det snart kommer mer :)

RSS 2.0